EllenKarin

Alla inlägg under mars 2011

Av Ellen Hörnell - 12 mars 2011 10:30

Jag mår mycket bättre idag och det känns jätteskönt! Fast är fortfarande snuvig och lite ont i halsen. Men det är inte farligare än att det blir en eftermiddag med Tonår:) Kommer bli jättekul!

Så nu sitter jag och väntar på att Pappa ska komma och jag fördriver tiden med att titta på gamla bilder. Lovade ju att lägga upp några höstbilder sedan i höstas så var så goda!

         

Det var dom :) Säg gärna vad ni tycker!

Kram


Av Ellen Hörnell - 11 mars 2011 22:09

Kände mig lite piggare nu så jag satte mig vid dator en stund. Har varit hemma från skolan i dag och det var riktigt bra att jag inte gick till skolan. Har fruktansvärt ont i halsen, huvudvärk, ont i öronen och feber. Hade 38,5 grader som mest. Men nu tror jag att jag är fri från febern i varje fall.

Så jag har inte gjort annat än att legat i soffan i dag. Läst lite i min bok. Läser "Sigrids hemlighet" just nu och jag älskar boken! Tittade också på filmen "chocolat" och den var också bra så den kan jag rekomendera :)

Börjar känna att huvudvärken kommer tillbaka nu så ska nog gå och lägga mig i gen!

Kram!


Av Ellen Hörnell - 10 mars 2011 17:59

Har så förskräckligt ont i halsen! Det rivet och är svårt att svälja. När jag kom hem från skolan trodde jag värkligen att jag hade feber, med det visade inte termometern.

Det har snöat och regnat hela dagen om vart annat. Tycker att vädret borde bestämma sig för regn så att snön smälter bort.

Jag har suttit en stund och sorterat bilder och blev precis klar med en mapp från januari. Borde sortera bilderna direkt när de kommer in i datorn annars läggs det bara på hög. Haha. Det är roligt att titta på sina bilder och det väcker minnen. Hittade lite bilder från i höstas som jag kan lägga ut någon gång kanske. Hittade också en bild som jag ritat. Den lägger jag ut här nu och ni får ursäkta texten mitt på. Det är en försiktighetsåtgärd från min sida så att ingen snor den.

Skriv gärna vad ni tycker för jag blev nöjd med den :)

  

Ska krypa ner under täcket igen nu :)

Kram!

Av Ellen Hörnell - 8 mars 2011 17:56

Idag är det semmeldagen! Vi brukar inte "fira" den men i dag blev det semlor! Jag tycker värkligen att det är supergott. :) Tog ett kort på min semla och tänkte lägga upp den men det var inte min kamera så jag fattar inte hur man ska göra för att få in bilderna i datorn XD

På NO:n har vi börjat träna till nationella provet som är på tisdag, tror jag, nästa vecka. Tycker inte att det är speciellt kul eftersom man har ingen aning om vad man ska kunna och allt vi lärt oss har man glömt. I vanliga fall är jag inte emot NO: ämnen men just nu är jag det. Vi har i varje fall fått ett häfte med en sammanfattning. Tyvärr så blir man bara deppad av att se hur mycket man har glömt.

Så får väl gå upp och sätta mig i mon sköna fotölj och läsa Fysik. Om det går vill säga. Eftersom det grejas för fullt i köket. Typ allt är utrivet och det ser jättekonstigt ut!

Kram!

Av Ellen Hörnell - 7 mars 2011 20:06

Idag är det måndag igen. Skrev jag att spanskaprovet inte blev av i torsdags? Vi hade det i dag i varje fall och det känndes bra när jag gjort det. Så nu vill jag bara få reda på hur det gick!

Vi slutade tidigt eftersom vi inte hade någon musik på grund av sjuk lärare, igen. Vi kommer alldrig hinna klart med låten vi ska spela! Aja, nu har vi ju i varje fall en anledning.

Etfer skolan gick jag en sväng på stan. Jag gick in på bilblioteket och tänkte låna en buktalarbok som jag sett fanns inne. Det är helt omöjligt att veta vart alla böcker finns! Nu fick jag i varje fall hjälp av en bibliotikarie och det var tur, så jag fick min bok. Köpte 0,5 stift också eftersom det snart är slut.

På eftermiddagen hjälpte jag en kompis med spanskan. Det var roligt och vi fick faktiskt mycket gjort.

Nu sitter jag hemma med boken uppslagen framför mig. Har nyss räknat 2 och och en halv sida i matteboken. Det var duktigt av mig tycker jag :)

Ha det bra! 

Kram  

Av Ellen Hörnell - 5 mars 2011 19:42

Lovade ju att jag skulle lägga ut bilderna jag tog idag, så var så goda!

        Inte så många men hoppas att ni gillar dem! :)

Kram

Ska titta på mellodifestivalen nu :)

  

 

      Kram!

Av Ellen Hörnell - 5 mars 2011 13:56

Jag tycker att det är så coolt med folk som kan buktala så jag har bestämt mig för att lära mig det. Det kommer att ta tid och det är värkligen supersvårt. Jag gjorde en liten handdocka igår av en strumpa. Inte det bästa kanske men den duger XD

För en liten stund sedan kom mormor och morfar hit och snart ska det bli lite tårta och andra godsaker här. Lillebror fyllde ju år i torsdags.

Var ute och fotade lite förut. Just det! Det är ett helt makalöst bra väder ute! Solen skiner och det är typ 5 plus grader. Jag satt på trappan och läste och tog på mig min väst för första gången på jättelänge:) I varje fall så lägger jag ut lite bilder lite senare :)

Ha det bra!

Kram Ellen

Av Ellen Hörnell - 4 mars 2011 23:08

Skrev igår att jag var med i en månadens blogg tävling hos dixxonsblogg och jag gick vidare till FINAL!!! Så om ni vill får ni jättegärna rösta på mig:)

Ville bara säga det :) 

Ha det bra och God Natt på er!

Kram

Rösta!

Hur hittade du min blogg?
 Rampljuset
 Hajpa
 Facebook
 Fick reda på bloggen genom dig
 Slumpade blogg
 Sökte
 Länk från annan blogg
 Övrigt

INFO!

Det är helt förbjudet att kopiera någon av mina bilder på denhär bloggen! (C)

Tack!

Detta är jag :)

Fundersam över något?

12 besvarade frågor

Vad är klockan?

Ritat

 

Kategorier

Foton från i år

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Gå hit!

Detta har hänt senast

Arkiv

Alla mina söta besökare ^^

Sök i bloggen

icon

Följ mig :)


Ovido - Quiz & Flashcards